maanantai 26. marraskuuta 2012

Marraskuun kuulumisia

Vähän ärsyttää kun oon taas viime aikoina puuhastellu joulujuttuja, mutta en voi jakaa niitä täällä, kun ne on jouluyllätyksiä. Plääh. Onneks jouluun on enää tasan neljä viikkoa! Kertoilen nyt siis muita kuulumisia.

Wallu täytti perjantaina puoli vuotta! Seuraavat kuvat on pakko jakaa täällä, koska ne on niiiin wallumaisia. Wallu on pikkuapina. Se kiipeilee koko ajan. Joulukuusenkaatumissaldo on tällä hetkellä kaksi. Toisen kerran jälkeen joulukuusi muutti makuuhuoneeseen piiloon. Kaatuilee meillä myös pyykkitelineet, kuten kuvasta voi jo arvata..Wallu on myös pikkumyyrä. Meillä ei todellakaan uskalla hypätä sängylle tai rojahtaa sohvalle, koska viltin tai peiton alta voi löytyä tälläinen pikkuylläri. Hassua, kun Tiuski ei ikinä suostuis minkään peiton alle ja Wallu suorastaan suuttuu jos se ei pääse kaivautumaan.  


Meillä oli lauantaina suvun naisten pikkujoulut mun kummitädin luona. Alotettiin ilta hyvissä ajoin saunomalla ja jatkettiin kummitädin loihtimien herkkujen äärellä. Illan pimennyttyä reippaimmat jatkoi vielä Jyväshoviin katsomaan Tuure Kilpeläistä. Loistavassa seurassa ilta meni taas aivan liian nopeasti.

Esittelen vielä mun pari kirppislöytöä. Meillä kotona (vanhempien luona) on ollut niin kauan kun muistan tälläinen peltirasia, missä on joulunaikaan pidetty pipareita. Viime viikonloppuna löysin kirpparilta ihan samanlaisia rasioita kaksi pienempää, vain kahdella eurolla yhteensä, ja ne oli tietenkin pakko ostaa. Nyt on rasiaperhe koossa, kun äiti antoi mulle ton isoimmankin. Tässä pienessä rasiassa on itsetehtyjä (maailman helpoimpia) joulunamuja.


Löysin myös tälläsen ihanan lohkolautasen. Oon halunnu tollasta jo pitkään, mutta ei oo tullu missään vastaan. Niin ja ostin maistiaiseksi noita persimoneja, kun telkkarissa tuli mainos. (En suinkaan ole mainosten uhri..) Olin maistanu niitä joskus aiemminkin, mutta en muistanu yhtään miltä ne maistuu. Ei hyvältä. Puolikkaan pystyin syömään, kun se on niin jotenkin ällöttävän makeeta. En tiedä sopisko johonkin esim. hedelmäsalaattiin paremmin kun pelkälteen.. 


Perjantaita ja palkkapäivää odotellen... On taas vaikka mitä suunnitelmia. Vinkkinä kaikille käsitöistä tai ihan vaan joulutunnelmasta kiinnostuneille, viikonloppuna on Jyväskylässä Paviljongissa Joulumarkkinat. Itse olen odottanut jo ainakin kuukauden että pääsen sinne fiilistelemään (ja toivottavasti tekemään löytäjä)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti