tiistai 17. marraskuuta 2015

Jyp-lapaset Deluxe

Innostuin pitkästä aikaa tekemään Jyp-lapaset, kun keksin että niistä pitää saada vielä hienompi ja parempi malli. Täytyy kyllä myöntää että aivot jäi näidenkin jälkeen vielä raksuttaa että miten niistä sais vielä hienommat... Tohon logoon kun en oo vieläkään ihan tyytyväinen. Noh, ehkä ensitalvena kehittelen taas, nyt on niin paljon muita projekteja ja suunnitelmia.Jyp-lapaset
lanka: 7-veljestä (sisälapasessa joku pehmeä akryylilanka)
puikot: 4 (tai 3,5)
koko: miehelle

Tästäkään mulla ei ole ylhäällä kun epämääräisiä silmukka- ja kierrosmääriä, eli jokseenkin sekavaa ohjetta.. Yritän järkeistää tätä ens kerralla kun teet vastaavat lapaset.

Luo 44 silmukkaa. Neulo n. 25 kerrosta mustalla ja punaisella 2oikein 2nurin -joustinneuletta.
Kämmenosa sileää neuletta 50 kierrosta, jonka jälkeen kärkikavennukset. Peukalolle jätetty paikka kierroksella 19 tai 21 (sekavat muistiinpanot..), peukalo 17 kierrosta ja kavennukset.

Sisälle tein toisen lapasen (tuplalapanen?). Poimin joustinneuleen lopussa ennen kämmenosan aloitusta neuleesta 44 silmukkaa ja neuloin akryylilangalla sisään toisen lapasen. Lapasista tuli tosi lämpösen oloset ja akryylilanka tuntuu kämmenselkää vasten mukavammalle kun seiskaveikka.

Kämmenselkään jäljensin Jypin logon seuraavan piirtämäni kaavion mukaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti