sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Synttärilahjoja

Mietin tänään että miksköhän en oo bloggaillu taas aikoihin. Mutta sitten tajusin että eihän mulla oo mitään uusia kuvia sitten viime bloggailun.. (Äiti, voisit antaa mulle joulukuvia..) Ennen kun nyt! 

Sain äitiltä ja isältä synttärilahjaks (mun synttärit on kyllä vasta viikon päästä...) ruokapöydän ja senkin! Näin mahtavan upeat lahjat, koska tori.fi! Mun lemppariostelupaikka, koska käytetyn tavaran ostamisesta tulee hyvä mieli. Ja rahan takia! Ruokapöytä+neljä tuolia löydettiin 50 ja senkki 80 eurolla.


Pöytäryhmä oli siksi niin halpa, koska yksi tuoli on aika romu. Mutta se ei mua haitannut koska meidän vanhat tuolit sopii tohon uuteen pöytään kuin nenä päähän! Nuo ruskea istuimiset on siis meidän vanhat tuolit ja noi beigepäällystyiset on pöydän mukana tulleet.

Pöytä on siis 100x160 ja jatkopalalla sen saa jopa kaksi metriä pitkäksi! Juuri täydellisen kokoinen meidän keittiöön. Onneks saatiin tää napattua. Laitettiinkin äitin kanssa tästä molemmat myyjälle viestiä heti kun huomattiin torissa. Naurettiinkin jälkikäteen kun molemmat laitto ilta yhdentoista jälkeen viestiä tuntemattomalle miehelle, eikä suinkaan toisilleen...

Senkin halusin siis meidän olohuoneeseen, mikä näytti joulukuusen poistumisen jälkeen niin tyhjälle. Onnistuin löytämään just sellasen mitä olin ajatellut, jee! Eilen kävin vielä Plantagenista ostaa sen päälle vähän kukkia. Sattu olemaan viherkasvit -50%, joten orkidean lisäksi mukaan lähti rahapuu ja pikkuinen ihmepensas.


Laitanpa meidän olkkarista tällasen yleiskuvankin, kun oon vaihtanu järjestystä (=siirtänyt nojatuolia :D) ja onpa tonne nurkkaan ilmestynyt Ikean lamppukin. Vielä kun sais uudet matot... Nää meidän nykyiset matot on 20 vuotta vanhat!Pitäis varmaan laittaa taas jotain ruokapäivityksiäkin. Oon kokeillu taas paljon uusia ohjeita, mutta en oo muistanu kuvata mitään! Nyt koitan ryhdistäytyä, koska oikeesti hävitän kaikki hyvät ohjeet ilman blogia. Eli ruokakuulumisiin!

1 kommentti:

  1. Upea tuo ruokapöytä ! Mattoja pitäisi meidänkin uusia , montaa on katsottu , mutta valinta on niin vaikeaa . Hyvää alkavaa viikkoa !

    VastaaPoista