perjantai 13. syyskuuta 2013

Kiireinen syksy

Pahoittelut, en oo kirjotellut tänne ikuisuuteen, enkä varmaan pariin viikkoon tuu kirjottamaankaan. Tähän syynä ihan se että en oo kotoillut viime aikoina. En oo leiponut, en kokeillut uusia ruokia, en tehnyt käsitöitä, en askarrellut ja kissatkin on ollut ihan tavallisia! 

Wallua masentaa
Normaalipuuhien sijaan oon kökkinyt useana sunnuntaina mustikassa ja sitten viikot oon lähes tulkoon syönyt vaan niitä mustikoita. Oon syönyt niitä piirakan päällä, jogurtissa, rahkassa, pelkilteen. Enää ei tee mieli mustikoita. Nyt ahmin luumuja ja omenoita. Viikonlopun menovinkkinä Jyväskyläläisille, Paviljongilla on la-su ihanat Ween Maan Wiljaa -markkinat. Tonne on ehdottomasti mentävä, ehkä mun lempparitapahtuma vuodessa (jaetulla ykkössijalla joulumarkkinoiden kanssa)!


Metsässä kökkimisen lisäksi oon syksyllä viettänyt pari mökkiviikonloppua hyvässä seurassa. Elokuussa parhaan kaverini synttäreitä viettäen, ja viime viikonloppuna ihanien hullujen serkkujeni kanssa rikkaruohoja kitkien.


Oman veronsa jaksamisesta on vienyt myös rakkaan mummoni kuolema. Ainakin omalla kohdalla mummon kuolema tuli suurena yllätyksenä. Lohtua on kuitenkin antanut se että kaikki meni mummon kannalta onnellisesti, mummo sai olla kotonaan loppuun asti. Ja kerettiin vierailla mummon luona isolla porukalla juuri kuolemaa edeltävänä viikonloppuna. Nyt mummo on saatettu haudan lepoon ja saadaan keskittyä ihan vain muistelemaan ja ikävöimään.

Puuhaa riittäkin tästä vielä n. kuukaudeksi eteenpäin. Luvassa on ainakin yhdet häät, terassin avajaiset/terassi kauden lopettajaiset, ulkomaan matka ja naisten ilta/tuparit. Palaan blogin ääreen kun kiireet taas helpottaa ja on aikaa/intoa näperrellä. Ihanaa syksyä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti