perjantai 7. syyskuuta 2012

Home sweet home

Tässä pieni esittely meidän kotikolosta.

Olohuone. Täällä menee seinät uusiksi, tapetit on repeilleet... Muitakin muuttujia vielä on, mutta kyllä tää on jo ihan asuttava ja ihana. Nojatuolista meillä on kissaneitien kanssa pienet taistelut meneillään, tykättäis kaikki naiset siinä köllötellä. Lampun ostin ihan varta vasten tänne, Puistokadulla kun meillä oli "ihanat" loisteputkivalaisimet olohuoneessa.


Keittiö, ihana ISO keittiömme! Kuinka oonkaan rakastunut siihen. Laitan tähän kuvan myös meidän Puistokadun keittiöstä. Järkytyin kun katoin tota kuvaa, uskomatonta miten on viikossa voinut unohtaa miten KOPPI se oli. Toi on kun jonkun nukkekodin keittiö. Tossa kuvassa näkyy myös ne vanhan olohuoneen "kauniit" loisteputkilamput. Vasemmalla siis PK:n keittiö ja oikealla meidän uusi. Kuten kuvasta näkyy, niin keittiön verhot meiltä vielä puuttuu. Aluksi olin ihan varma että haluan Vallilan Kelohongat, mutta nyt oon ihastunut Vallilan Kukkameri -verhoihin. Saas nähdä mihin päädyn.Mun lempiastia. En oo mikään suuri Muumimuki-fani. Onhan ne kauniita ja ihania, enkä yhtään ihmettele miksi jotkut niitä kerää, mutta itse en koe niitä kohtaan mitään himoa. Paitsi tätä yhtä, Mymmelin äiti -mukia, kohtaan. Tää on ensimmäinen (ja luultavasti viimeinen) Muumimuki minkä itselleni olen ostanut.


Makuuhuone
Täällä myös menee seinät uusiksi. Tapetit on repeilleet ja toi lälly vaaleensininen ei miellytä mua sitten yhtään. Kuten kuvasta käy ilmi, meidän makuuhuoneen tekstiilit riitelee pahasti tota ällösinistä vastaan. Sänky me saatiin äitiltäni tupaantuliaislahjaksi, vanha sänky oli meidän makuun aivan liian pehmeä. Kiitos äiti! <3 Sattumalta löyty tori.fi:stä meidän vanhalle yöpöydälle pariksi ihan samanlainen. Pääsi isältä joululahjaksi saamamme Block-valaisinkin käyttöön.


Kylpyhuone. Järkytyin aluksi vaaleanpunaisesta väristä, onhan toi aika... tyttömäinen, imelä? "Tää maalataan heti!" Mutta kun sitä oli hetken katsonut niin aloin pitämään siitä. Anssikin sietää sitä. Ostoslistalla on valkoisia ja vaaleanharmaita pyyhkeitä, meidän vanhat sinisävyiset pyyhkeet tuonne ei käy sitten millään. Kylpyhuoneesta mulla ei ole mitään järkevää kuvaa, tästä näkee värin. Pönttöjä, suihkuja ja lavuaareja on jokainen varmasti nähnyt ennenkin.


Käsisaippua piti tietenkin ostaa kylpyhuoneen väriin sopivaksi ja satuinkin löytämään oikean helmen! Ruusuntuoksu on yksi mun lempituoksuja. Siitä mulla tulee aina mieleen, kun lapsena tehtiin "hajuvettä" tarhanpihan ruusuista. Eihän me koskaan onnistuttu niihin hajuvesiin sitä huumaavaa ruusupuskan tuoksua tallentamaan, mutta nyt se on purkissa! Ja tohon jää koukkuun. Mä pesen käsiä ihan vaan ton tuoksun takia...

4 kommenttia:

 1. Hieno kuva tuo lamppu alhaaltapäin!
  Olkaa hyvät sängystä - toivottavasti näette siinä kauniita unia molemmat ja teidät ihanat kissaneidit. Joo, kuvan perusteella keittiö kyllä kaipaisi jotain väripilkkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sänky on huippuhyvä! Tänäänkin (vapaapäivänä) heräsin kuudelta ihan virkeenä kun nukuin niin hyvin!

   Poista
 2. Kaunista kotoilua uudessa kodissa :) On niin selkeää ja tilavaa (vielä), ja olohuone näyttää ihan retrolta.

  Minä anonyymi olen Leila :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leila! Uusi koti on ihana, tervetuloa käymään, jos täällä suunnalla liikut. :)

   Poista