tiistai 4. syyskuuta 2012

Uusi koto

Huh, muutto on takana ja koti alkaa näyttää kodilta! Perjantaina muutettiin ja eilen purin viimeisen laatikon. Meillä oli muuttoapuna hirveen reippaita miehiä, kantovat koko meidän omaisuuden tänne kolmanteen kerrokseen, tässä talossa kun ei ole hissiä. Kaikki kiitos ja kunnia siis heille.

Paras hetki on kyllä ollut ensimmäinen aamupala keittiönpöydän ääressä. Kaksi vuotta kun on syönyt aina sohvalla könöttäen, niin OIKEA keittiö ja keittiönpöytä tuntuu luksukselta! Muutenkin rakastan tätä asuntoa niin paljon. Tää tuntuu kodille vaikka ollaan asuttu täällä vasta neljä päivää. Postailen kuvia kunhan kerkeän niitä ottamaan, tällä viikolla...

Keittiönpöytä <3


Kissat on innoissaan kun niillä on tilaa juosta. Täällä oli parvekkeella valmiiksi kissaverkko, niin on neiditkin päässyt nyt ulkoilemaan. Wallua en ole siltikään uskaltanut päästää ilman valjaita parvekkeelle, neidillä kun ei tunnu olevan minkäänlaista itsesuojeluvaistoa. Eilen se jo taituroikin tuossa kaiteen päällä. Tiuski sen sijaan pysyy visusti lattiatasolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti