sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Remppailua osa makuuhuone

Eilinen päivä meillä meni tapetointihommissa.

Makuuhuoneen alkuperäinen tapetti oli siis tämä järkyttävä vaaleansininen.


Vauvansinisen tapetin alta paljastui vähän karumpi seinä. Tälläsessä "bunkkerissa" vietettiin muutama yö.


Tälläisen tapetin valitsin meille. Kuvio on siis todella vaalea (=vaikea kuvata) ja ihastuin sen yksinkertaisuuteen.


Ja tältä näyttää tulos. Lamppu heijastaa hassun varjon kattoon&seinälle. Oon tosi ylpeä Anssista ja musta. Me ei oltu kumpikaan tapetoitu aiemmin ja tulos on siihen nähden tosi hyvä (vaikka itse sanonkin). Seinä oli tosi epätasainen, ja koska ei ollut mahdollisuutta alkaa koko seinää tasoittamaan, niin paikka paikoin sen huomaa tapetin alta. Mutta se on vaan pikkuvikoja.


Käytiin tänään äitin kanssa etsimässä&ostamassa meille uudet verhot ja matto (+ostin myös keittiöön maton). Kävi tosi hyvä tuuri, kun kaikista ostoksista saatiin alennusta. Yhteensä säästö oli tänään 66 euroa ja sentit päälle! Vielä jossain vaiheessa kun vaihtaa tuon sinisen pimennysverhon vaaleaan niin ei sekään häiritse silmää. Toisella seinällä on vielä projektikaappi, mutta kuvaan sitä sitten joku kaunis päivä kun olen sen projektoinut.


Herkkuna pohjalla mun perjantain omenapiirakka. Kävin Minimanista ostamassa omenat, mutta olin unohtanut ihan täysin että minkä lajikkeen omenat piirakkaan sopii. Onneksi Niminamista (niinkun serkkuni pienenä sanoi) löytyi äärettömän palveluhenkinen myyjä. Hän ei lonkalta osannut heittää mitään lajiketta, mutta kävi sitten netistä etsimässä tietoa. Hyvät tiedot löyty, oli nimittäin tosi maukkaita omenoita. Omenoiden alle piilotin vaniljarahkaa ja hyvä tuli.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti