maanantai 3. joulukuuta 2012

Lumihiutaleita

Vaihdoin perjantaina meille jouluverhot, eli punaiset verhot. Näytti ikkuna jotenkin niin tyhjälle kun sillon ei ollut vielä edes lunta, niin piti keksiä ikkunaan jotain koristusta. Ikkunalaudallehan mitään koriste-esineitä ei voi laittaa, koska ne on kahdessa sekunnissa lattialla. Ja parvekekin on niin ankea kun en sitä vielä syksyllä kerenny laittaa. Oonkin askarrellut nyt viikonloppuna silkkipaperista lumihiutaleita. Tänään niihin paisto kauniisti aurinko niin sain hyvän kuvan. 


Innostuin sitten niin paljon (noihin jää koukkuun, koko ajan pitää saada hienompi), niin askartelin niitä meidän olohuoneen lasioveenkin. Jos jollakulla iski nyt askarteluhimo, niin pari vinkkiä. Itse teen noita kahdeksan sakaraisia, koska ne on niin helppo taitella (neliötä taitellaan kolmioksi 3-4 taitosta). Kuusikulmaistakaan ei ole vaikea tehdä, mutta paperi pitää leikata ensin kuusikulmioksi. Tuossakin ikkunassa yksi on kuusikulmainen, mutta en edes erota sitä tuolta, niin mun mielestä ei kannata nähdä vaivaa tehdä niitä.

Ehdottomasti kannattaa silittää nuo hiutaleet ennen ikkunaan laittamista, silkkipaperia voi siis silittää ihan silitysraudalla pienellä lämmöllä. Kiinnittämisen voi hoitaa maitotipoilla tai ihan paperiliimalla. Pari hiutaletta kiinnitin maidolla, mutta Wallu halusi juoda maidon niin kiinnitin sitten liimalla. Paperiliima lähtee kyllä ikkunasta helposti esim. astianpesuaineella.


Wallu nautiskelee auringonpaisteesta

Tiuski Nöpönenä

Loppuun vielä mun tän päivän herkkuaamupala. Eli ruisleivällä salaattia, kylmäsavulohta ja avokadoa. Nam! Kävi kyllä ihan lounaasta. Nyt suuntaan ruoanlaittoon. Meillä syödään tänään broileri-riisivuokaa. Suosittelen.


2 kommenttia:

  1. Vau, hienoja hiutaleita oot saanut tehtyä! Ja NAM, nuo leivät! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi leivät on kyllä niiiin herkkua. Oon nyt ihan rakastunu avokadoon ja kylmäsavulohi on aina vaan niin hyvää! :P

      Poista