perjantai 8. helmikuuta 2013

Sisustustarra ja led-valoja

Jee! Tilasin lauantaina illalla pitkän harkinnan jälkeen Tarravimma-nettikaupasta Lettutaikina-sisustustarran. Keskiviikkona tarra oli jo postista noudettavissa, nopeeta toimintaa! Eilen pääsin sitten asentamaan tarraa, mukana tuli paperilla ohje kiinnittämiseen. Jouduin pari kertaa lukemaan ennen kun sisäistin tekstin, mutta itse kiinnittäminen oli tosi helppoa. Tarra teipataan aluksi taustapapereineen seinään maalarinteipillä ja sitten puolisko kerrallaan liimataan seinään. Eli tarra tulee varmasti suoraan ja tasaisin välein. Lopputulos onkin tosi kiva, parinkympin ostos piristää älyttömän paljon koko keittiön ilmettä! Taidankin tilata tuolta Tarravimmasta jotain muutakin, pitää vaan miettiä että mitä ja mihin... ;) Tuolla ei muuten tuu edes postikuluja tilauksen päälle ja muutenkin hinnat on edulliset (ovat siis nyt puoleen hintaan, mutta ovat olleet aiemminkin kun olen katsonut)!

Toinen uus juttu meille tuli eilen olkkariin, meillä on ollut aika vähän valaisuvaihtoehtoja, vaan kattolamppu, työpöydän valaisin, nyt talvella jouluvalot ikkunan yllä ja jalkalamppu, josta toimii vaan pieni kohdevalaisin. Keksin sitten että haluan led-valot tonne tauluhyllyn alle, vähän niinkun lukuvaloks jos istuu nojatuolissa. Ei ne siihen hirveesti valase, pitäis olla hyllyn korkeemmalla. Mutta ne on kivat ja makso Prismassa vaan 7,5 euroa/3kpl. Mietin jo mihin kaikkialle muualle noita vois virittää.. Ja noitahan voi kiinnittää melkein minne vaan. Ne toimii pattereilla ja kiinnitetään tarralla, helppoa!

Näyttää ihan oudon väriseltä toi seinä!


Niin joo, hyvä kun puhuin siitä että ostin korkean lipaston ettei kissat pääse päälle. No, oon tottunu Tiuskiin joka ei paljon hypi. Walluhan otti eilen aamuna ja hyppäs siihen 110cm korkean lipaston päälle. Ja siitä matka jatkui kaapin (toi on siis se meidän kaappi joka odottaa maalausta) päälle. Se siis niistä haaveista että vois pitää eläviä kukkia siinä lipaston päällä... 


Tänään Wallu näytti sitten taitonsa ja hyppäsi vielä meidän olohuoneen kaapin päälle. Meillä siis ei todella ole enää mikään turvassa missään. Neidillä oli kyllä suuria ongelmia päästä alas, joten toivon että se ei sinne enää jatkossa hypi.

 

Kaapin päältä löyty kavereita
Kissojen kanssa sisustaminen ei ole kyllä mitenkään helppoa. Jokaiselle hyllylle pitää kiivetä, kukat syödään, tietynlaiset matot = wc, kaikkee roikkuvaa pitää härkkiä... Mutta antaapahan haastetta, mielummin valitsen kissat kun täydellisen sisustuksen. On ne sen arvosia, nytkin Waltsu nukkuu (=mynkää) mun sylissä. <3

4 kommenttia:

 1. Kissat on kyllä aivan huippuja tuon hyppäämisen suhteen ! Kiva tuo seinätarra , täytyykin vilkaista tuon putiikin sivuja . Hyvää viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän vanhempi kissa on aika jäykkä, eikä hypi paljon ollenkaan, en ole siis tottunut tällaiseen nuoreen vetreään kissaan! Pitää toivoa vaan ettei se riko mun koriste-esineitä. :) Tuolla on paljon kivoja tarroja, mä keksin heti monta paikkaa mihin niitä vois laittaa... Hyvää viikonloppua sinullekin!

   Poista
 2. Onpas kiva seinätarra! :) Itse tilasin vähän aikaa sitten kolmannen tarrani ebaysta. :D Kannattaa muuten katsoa sieltäkin tarravalikoimaa, eivät ole kovin kalliitakaan. Se huono puoli siinä tietysti on, että toimituksessa saattaa mennä kuukausikin. :/
  Ja voi noita kissoja! :D Minkä ikäisiä he ovat? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tilasin eilen tuolta Tarravimmasta pari tarraa lisää. :D Pitää kyllä kattoa sieltä Ebaysta, vaikka en mä kyllä varmaan jaksais odottaa noin kauaa. Nytkin tuntuu pitkälle että vajaa viikko pitäis odottaa... ;)
   Tiuski-leidin iästä ei olla ihan varmoja, luultavasti n. 6 vuotta, Tiuski tuli meille 2 vuotta sitten. Wallu on meidän vauva, 8 ja puoli kuukautta on nyt ikää. <3

   Poista