maanantai 20. toukokuuta 2013

Kiireinen toukokuu

Eipä oo kerennyt tänne kirjotella, on vaan niiiiin paljon kaikkea! Toissa viikonloppuna kävin serkuntytön synttäreillä ja tein äidille ruokaa äitienpäivänkunniaksi. Järjesteltiin äitin kanssa kuolleen mummoni kortit ja kirjeet usealta vuodelta. Vanhin kirje oli vuodelta 1935, joten voitte vaan kuvitella kuinka paljon niitä kirjeitä/kortteja oli. Järjesteltiin postit pinoihin lähettäjän mukaan, meillä meni hommaan yhdessä viisi tuntia, kyllä sen jälkeisenä yönä kortit vilisi silmissä. Mutta ihania aarteita ne oli, sieltä löyty mm. mummoni ja pappani kihlajaiskortteja vuodelta 1949, mummon ja papan työ- ja koulutodistuksia, äitini ja äidin sisarten askartelemia äitienpäiväkortteja 60-70 luvuilta, iso pino mummon siskon lähettämiä kirjeitä, postikortteja ympäri maailmaa, jne...


Sain Anssilta auringonkukan.

Viime viikosta torstai ja perjantai meni ihan täysin äitin ja siskon synttärijuhlia järjestellessä. Äitini täytti pyöreitä ja siskosta tuli täysi-ikäinen, joten oli aihetta suuriin juhliin. Lauantai menikin siis juhliessa ja sunnuntai siitä toipuessa. Mulla ei oo juhlista kun kaksi kuvaa, kun en vaan mitenkään kerennyt kuvaamaan, kun juoksin koko ajan joko seurustelemassa vieraiden kanssa tai auttamassa kavereitani jotka oli keittiöhenkilöinä meillä. Voin kertoa että 15 tuntia ees taas juoksemista korkkareissa ei tee jaloille hyvää, sunnuntaina en voinut astua kun jalan ulkosyrjällä ja vieläkin särkee! Mutta pitää kertoa tästä aiheesta lisää kun saan jostain kuvia.

Kaiken tän lisäks oon hoitanut kukkia, neulonut ja seurustellut meidän kisujen kanssa. Mä voisin istua meidän partsilla tuntitolkulla ihmettelemässä maailmaa neitien kanssa. Niin ja tänään käytiin Anssin kanssa leffassa kattoo Kon-Tiki. Saatiinkin yksityisnäytös, koska näytöksessä ei ollut meidän lisäksi ketään, haha, varmaan tosi kannattavia Finnkinolle tollaset näytökset! Se Kon-Tiki kertoo siis miesporukasta 1940-luvulta, jotka matkas lautalla Perusta Polynesiaan. Ja se on siis ihan tosi tarina! Oli ihan hyvä leffa, parempi mitä odotin. Vähän vaan liian pelottavia mulle jotkut kohdat, kun oon tällanen mamari.


Tässä vielä mun toissa viikon kevät kynnet. 

Saa nähä millon kerkeen taas kirjotella, huomenna pitäis joutaa taas töihin, jossa kiirettä piisaa että pääsen joskus kesälomalle! Perjantaina on mummelin hautajaiset ja sen jälkeisenä viikonloppuna mökkeilyä. Mutta koitan taas kirjotella kun on jotain aihetta.. Ihanaa kesää kaikille, nauttikaa!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että nuo vanhat kortit ja kirjeet ovat teillä tallessa, niissä on monta arvokasta muistoa <3 Ihanaa kesää sinne kiireen keskelle, toivottavasti jalat on pian kävelykunnossa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jalat parani parissa päivissä, huh! Ihanaa kesää myös sinne. :)

      Poista