keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

JuhannusLähettiin sunnuntaina heti aamusta pienelle kesälomareissulle (tästä lisää seuraavassa postauksessa), joten ei viittitty lähtee juhannuksen viettoon kauemmas, oltiin sitten mun vanhempien luona ihan tossa kilometrin päässä. Vanhemmat ei tosin olleet kotona, mutta oli meillä seurana kisut ja pari kaveria. Mun mielestä jussissa on tärkeintä hyvä seura ja ruoka ja se että tuntuu kesälle!

Päivällä käytiin Teletappimaassa (=Lutakon aaltopuistossa) pelaamassa mölkkyä ja heittelemässä frisbeetä ja amerikkalaista. Mä tosin keskityin enemmän kuvaamiseen kun heittelemiseen.Ulkoillessa tuli nälkä, joten piti lähteä grillaamaan. Menuun kuului kanaa, possua, makkaraa, herkkusieniä, maissia, salaattia ja uusia perunoita voilla & hipposilla. Hipposet on ruisjauhoja, jotka paahdetaan pannulla ja maustetaan suolalla. Niitä on tossa lautasella perunoiden vieressä. Melkein kukaan ei ikinä suostu maistamaan niitä, vaikka ne on hyviä. Mun mielestä uudet perunat ei maistu miltään ilman hipposia!


Vatsat täynnä käytiin Vaajakosken Noukanniemessä katsomassa kokkoa. Oltiin vähän myöhässä niin se oli kerkeny jo palaa tollaseks lättänäks, mutta kyllä siitä sen juhannustunnelman sai. Kokon jälkeen poikettiin vielä Amarilloon hakemaan yhden juhannuksen viettäjän vaimoke töistä kotiin. Tulipa nähtyä miltä Jyväskylän kaupungissa näyttää juhannusyönä, kyllähän siellä väkeä oli. Kaiken kaikkiaan oli mukava juhannus, että ei sitä nähtävästi tarvii kotikulmilta paeta.

(Päässäni on jumi, toivottavasti tästä tuli nyt ihan suomen kieltä.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti