tiistai 11. kesäkuuta 2013

Juhlintaa

Huh, koko viikonloppu oli yhtä juhlintaa! Tai ainakin siltä tuntuu, vieläkin väsyttää.

Perjantaina ihana ystäväni tuli Kangasniemeltä meille kylään. Tehtiin ruokaa, juotiin viiniä, juteltiin tyttöjen juttuja ja käytiin kaupungilla katsoon miltä se Jyväskylän yöelämä nykyään näyttää. Käytiin Revolutionissa, missä ei kumpikaan oltu vielä käyty. Ihan huippupaikka kun haluttiin istuskella ja jutella. Ja ihania drinkkejä pojat teki meille.

Yöllä kun oltiin busseiltu tänne meidän kotikulmille, haluttiin mennä vielä huljuttelemaan jalkoja lampeen. Siitähän se ajatus sitten lähti ja pitihän meidän käydä uimassa! Ihanan lämmintä vettä ja kyllä oli hauskaa.


Sunnuntaina käytiin yhdissä rippijuhlissa ja yhdissä kihlajaisjuhlissa. Molemmissa juhlissa oli vaikka mitä herkkuja ja sen kyllä huomas kun tuli kotiin... Oli aika huono olo!

Eipä tässä kummempia. Huomenna ois ohjelmassa rakennuspäivä, saa nähdä mitä saadaan aikaseks... Nyt ei oo oikein voinu olla parvekkeella kun pelkään että Wallu karkaa ja eipä noi säätkään oo oikein suosinu. Toivottavasti suosii ens viikolla kun mulla alkaa loma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti