maanantai 15. heinäkuuta 2013

Ystävien häät

Mulla vieläkin tökkii tässä blogissa ihan kaikki mahollinen. Esikatselu, kommentit, ulkoasu... Joku anonyymi oli kommentoinut että sillä näky mun blogi sellasena kun pitääkin, mutta mulla ei toimi eri selaimillakaan. Ja oon koittanu tehdä ulkoasun uudelleen ja muokata asetuksia mutta ei, ei toimi.. :( Koitan nyt kuitenkin kirjottaa, pahoittelen kirjotus- ja ajatusvirheitä.

Viikko sitten lauantaina päästiin tän kesän ainoihin häihin. Tai niin luultiin, mutta perjantaina postista napsahti uusi hääkutsu. Nää toiset häät on tosin syyskuun puolivälissä että ne taidetaan laskea jo syyshäiksi? Mutta näistä kesähäistä. Häät oli Soinissa Pohjanmaalla, vihkiminen Soinin kirkossa ja hääjuhla ravintola Tervahovissa. Vieraita oli kirkossa ja ruokaillessa vajaa 30, illalla tuli juhlijoita lisää.



Häiden teemavärinä oli turkoosi. Sitä oli ripoteltu niin pöytäkoristeisiin, kahvipöytään kuin hääparin ja kaasojen&bestmanin vaatteisiinkin. Olipa boolikin teemavärin mukainen. "Hääkarkkina" oli kuoressa jokaiselle vieraalle rakkausruno ja arpa, yksi vieras ainakin voitti 20 euroa. :)



Ruoat oli hyviä. Unohdin tosin ottaa niistä kuvaa, koska oli niin hirveä nälkä siinä vaiheessa. Jälkiruoan sentään muistin kuvata. Häistä jäi tosi hyvä mieli, vaikka en tuntenut sieltä melkein ketään niin oli kotosa ja rento olla.


2 kommenttia:

  1. Harmillista nuo blogiongelmasi , joskaan en tumpelona osaa antaa neuvoja. Herkullisen näköisiä jälkkäreitä - naminami !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta! Hieman meinaa hermot mennä, eilen jo vannoin että bloginkirjottaminen loppuu tähän, mutta niin vaan täällä taas roikutaan.. ;)

      Poista