sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Koiravauvoja ja suklaakakkua

Rakas ystäväni Kikki valmistui tällä viikolla lähihoitajaksi. Eilen Kikki tarjoili meille kakkua sen kunniaksi. Minttu-koiruus oli saanut viikko sitten vauvoja, joten mukana juhlissa oli myös kolme koiravauvaa. Hinni (joka on aiempina vuosina synnyttänyt kahdet vauvat) yritti kovasti tunkea auttamaan Minttua, tai siis omimaan vauvat. Eli pennuilla riittää ainakin hoivaajia.

Äiti oikealla, varaäiti vasemmallaKikki, joka ei siis ole mikään luontainen leipuri, (vaikka muuten hirveän näppärä käsistään onkin), oli leiponut suklaakakun. Pienoisista vaikeuksista, eli liian juoksevasta suklaasta ja liian imukykyisestä kakusta, huolimatta suklaakin pysyi loppujen lopuksi kakun päällä. Ja makuhan se ratkasee ja se oli iiiiihana. Tosi makeeta ja suklaata oli varmaan enemmän kun suklaassa itessään.
 

Mutanttituplakukka
Äskön koitin vähän siivoilla, remppailusta ei tuu tänä viikonloppuna mitään. Mulla on hirveä niskahartiaselkäsärky, ja makaaminen on ainut asento missä se kipu ei nouse päähän. Eli taidan lämmitää kauratyynyn ja mennä pitkälleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti