torstai 4. lokakuuta 2012

Palmikoita ja märkä-Wallu

Oon nyt opetellut neulomaan tollasta peruspalmikkoa. Luulin että se on hullun vaikeeta, mutta se olikin ihan helppoa! Yhteishyvän sivuilta löyty näppärä ohje, minkä avulla pääsin palmikoiden maailmaan. Parit villikset oon nyt palmikoin neulonu. En jaksanu etsiä mitään ohjeita, niin sävelsin... Ekoista sukista tuli aika pienet, kun en tajunnut/tiennyt että toi palmikko pienentää sitä sukkaa (ainakin mun neulomana, muutenkin neulon aika napakkaa). Vähän laskemista ja toisista sukista tuli jo naisten kokoa. 


Wallua tietenkin kiinnosti päättelemätön lanka (laiska-minä, taas odottaa kolmet päättelemättömät sukat...). Vähän oli hankala kuvata, kun toinen roikku vähän väliä sukassa. :)

Wallu on muutenkin ollut taas ihan hassu. Se tykkää tulla aina kylppäriin katsomaan, kun jompikumpi meistä käy suihkussa. Ja se juoksee aina täysiä kylppäriin, jos pesen käsiä tai muuten valutan vettä lavuaariin. Ajattelin että tästä maaliepisodista johtunut kylpyreissu ois edes vähän säikäyttänyt sitä veden kanssa, kissat kun ei tavallisesti vedestä pidä. Mutta eikä mitä, tänään pesin vessaa, niin taas oli äidin pikkuapuri paikalla...





Eikä tosiaan edes sitä säikähtänyt kun aloin rätin pesemistä varten laskea vettä. Istu tyynestä vieressä koko rätin pesun ajan. 

Ps. Tässä video kun Wallu näyttää miten kissa tippuu aina jaloilleen.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti