perjantai 19. lokakuuta 2012

Suklaakakkuöverit

Mun teki mieli tänään suklaakakkua. Menin päivällä äitin kaveriks, koska 1) Anssi on flunssassa niin se sai nukkua rauhassa. Ja 2) äitillä on käsi paketissa, niin sen on vaikee tehdä mitään ja sillä on tylsää. Niin äitihän ei voi edes leipoa, niin siitähän sain hyvän syyn tehdä suklaakakun. Ja teinkin sitten nimen omaan suklaakakun. Oli hyvin sellanen "sävellyskakku". Täytteestä tuli vähän turhan karkaileva, mutta pohja oli huippuhyvä ja päällinen myös (kuten kuvasta näkyy, haha). Välissä oli siis sellasta appelsiinituorejuusto & kerma & mango -sekotusta mikä oli vähän turhan vetelää, mutta hyvää! Tää ei kyllä mitään dieettikaakku, sisältää mm. 150 g voita, 3½ dl sokeria, 2 dl kermaa, 200 g suklaata + noi tossa päällä n. 300g. Julkaisen ohjeen sitten joskus kun sisuskin on täydellinen. ;)


4 kommenttia:

 1. Voi Heli!! En tykkää kyllä yhtään nyt! Aivan liian ihana kakku, joka ei ollut minulle:(... Voisit joskus tulla leipomaan mun luo tuommosia herkkuja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Voi Jaana, harmi kun asut niin kaukana, tosta ois varsin hyvin riittäny sullekin, tota kun ei kerrallaan palaa enempää pystynyt syömään. :)

   Poista
 2. No siinä on suklainen kakku! :D olisi hauska nähdä läpileikkauskin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi oli tosi suklainen, ei pystynyt kokonaan syömään! Läpileikkauskuvaa ei tullut otettua kun meidän täyte oli tosi valuva. Mutta välissä oli siis mangoa, mikä ei kyllä kaiken suklaan alta maistunut juurikaan. ;)

   Poista