perjantai 15. helmikuuta 2013

Sisustustarroja (+ kiinnitysohjeet)

Tilasin viime viikonloppuna mulle lisää sisustustarroja Tarravimmasta. (Aiemmin tilasin siis tuon kuvassa olevan Lettutaikina-tarran.) Tilaus tuli taas nopeasti perille, eilen pääsin hakemaan tarrat postista.

Meillä oli keittiön ovessa jotain likaa, mikä ei lähtenyt hinkkaamisesta ja pesuaineesta huolimatta mihinkään. Piilotin lian sitten liitutaulutarran alle. Olohuoneeseen tilasin kevätoksan. Eilen kun kattelin oksaa niin olin ihan pettyny että onko se näin pieni, mutta sitten kun laitoin sen seinälle niin ihan hyvähän se on. Vähän vaan toi lehtien väri mietityttää, oisko pitänyt ottaa tummemmat. Noita lehtiä oli siinä mukana paljon enemmän, yli 30 mulla jäi vielä laatikkoon, pitää sitten lisäillä jos kesän lähestyessä alkaa kaivata enemmän vihreyttä. ;)


Tarraksi valikoitui tämä, koska se mätsäsi niin hyvin meidän ihanaan seinäkelloon.Kuvasin miten toi sisustustarran kiinnitys tapahtuu, tässä siis kuvasarja siitä (toivottavasti siitä saa jotain tolkkua). Mä asensin tän oikea puoli ensin, vasen puoli sitten, mutta voi tehdä yläpuoli ensin, alapuoli sitten.

1. Teippaa sisustustarra seinään maalarinteipillä (meillä se oli loppu, joten Meltex-teippi sai sijaistaa). Tarkista että kuva on suorassa.


2. Irrota oikean puoliskon maalarinteipit tarran puoliväliin asti irti, vasemman puoliskon maalarinteipit pitävät tarran oikealla paikalla. Irrota tarra taustapaperista, tarra on siis oikealta puolelta vain kiinni siirtokalvossaan.


3. Leikkaa taustapaperi irti oikelta puolelta.  Varo leikkaamasta tarraa.


4. Kiinnitä tarra seinään puolivälistä reunaa kohti kädellä silittämällä.


5. Nyt tarran oikea puoli on kiinni seinässä, vasen puoli on vielä kiinni taustapaperissa. Irrota vasemman puolen maalarinteipit ja kiinnitä tarran vasen puoli samalla tavalla kuin oikea puoli.


 6. Tarra on nyt kiinni seinässä. Irrota siirtokalvo vetämällä sitä jyrkässä kulmassa alaspäin. Jos tarra meinaa irrota siirtokalvon mukana, hankaa tarraa kovemmin kiinni seinään.


 7. Nyt tarra on asennettu seinään. Lehtitarrat leikkasin yksittäisiksi ja kiinnitin siirtokalvon avulla haluamiini paikkoihin.

2 kommenttia:

  1. Ihania nuo tarrat! Oon aina tykänny tommosista, mutta mun kämpässä on kaikkialla tapetit. Keittiöön ostin semmosen pienen tarran, mutta se osottautui valkoseks, joten se joko häätyis mun hienoilla väritystaidoilla värittää mustaksi, tai sitten vaan ostaa uusi :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyllä niin helppo tapa piristää asunnon ilmettä! Etenkin kun mä en yhtään osaa olla jos on tyhjät valkoset seinät, mutta ei viitti aina porailla taulujakaan seinille. :)

      Poista