lauantai 30. maaliskuuta 2013

Pääsiäistä!

Pääsiäinen on kyllä ihan ihanaa aikaa, tuntuu niin keväiseltä ja suklaamunat ja virpojat on ihania. Pääsiäiskoristeita en sen sijaan välitä alkuunkaan. Tiput, puput ja munat saa mun puolesta pysyä kaupassa. Kaksi virpomisvitsaa meillä koristaa keittiötä ja rairuohoa (=ohraa) laitoin kissoille kasvamaan (sitä meillä on kyllä muullonkin).

Wallu ottaa kaiken ilon irti ihanasti ikkunan läpi lämmittävästä auringosta.




Minä sen sijaan oon pysynyt aika tiiviisti kotona, koska mulla on pari projektia, joita en malta laskea käsistäni... Hyvästä ruoasta olen kuitenkin kerinnyt puuhastelun ohessa nauttia. Yksi päivä tein meille suolaisia vohveleita, ne on vaan niin hyviä ja kivaa vaihtelua kanaruoille (mitä meillä syödään tosi paljon).

Unohtu nähtävästi viimeksi vinkata että jos niitä vohveleita syö vaikka sitten seuraavana päivänä, niin kannattaa lämmittää pannulla niin niistä tulee paaljon parempia kun mikrossa.








Eilen käytiin Pancho Villassa syömässä. Meidän piti mennä Passion Foodiin, mutta se oli kiinni, buu. Pancho Villassa on kyllä hyvät ruoat, että ei se ollut yhtään sen huonompi. Jälkkäriksi otin juustokakkua mansikkamelballa ja kermavaahdolla, mikä oli vähän pettymys. Onneksi sisko sai niin suuren palan suklaakakkua, että pääsin osingoille. Se oli suussasulavaa!


3 kommenttia:

  1. Ihana tuo teidän Wallu<3 ja namnam, kun näyttää nuo suolaiset vohvelit hyviltä! :p Kuolaan aina täällä sun blogissa kaikkee hyvää.. hih!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla Ellu! Toivottavasti löydät jotain herkkuja, joita voit kokeilla myös sun terveellisessä ruokavaliossa. :)

      Wallu on ihana möllykkä, saa nähdä millainen reppana se on leikkauksen jälkeen kun joutuu olemaan 10 päivää kaulus kaulussa! </3

      Poista
    2. Kyllähän sitä aina välillä voi ns. lipsua siitä terveellisyydestäkin :p

      Voiiiii! <3

      Poista