torstai 16. elokuuta 2012

Wallu tuli taloon!

Voi että, nyt se on totta! Meillä on pikku kissavauva. Wallu on nyt nelisen tuntia majaillut meidän makkarissa, sillä on siellä evästarjoilu ja vessa. Ja Tiuski on sen ajan istunut eteisessä vahtimassa makkarin ovea. Wallua on ihan ymmärrettävästi vähän ujostuttanu, mutta mielenkiinto voitti kun istuin sängyllä puhumassa äitin kanssa puhelimeen, tuli pikkuinen tekemään tuttavuutta. Hiirileikkejäkin kerettiin jo vähän leikkiä. On se vaan niin hirveen pieni. Ja niin sulonen. Oon jo aivan rakastunut siihen.

Ryhdikäs neiti Walentina

Wallu nyhrää

4 kommenttia:

 1. Apua miten toinen on söpö ja niin pieni! :) Tosi paljon samaa näköä kun tädin pikkukisussa... Tässähän iskee ihan (kissa)vauvakuume!<3 -Sonja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten se vasta kissavauvakuume iskeekin kun pääset Wallua katsomaan... ;)

   Poista
 2. Oiij herttinen kuinka sulonen! Mullaki on kauhia kissakuume, mutta vuokrasopimuksessa lukkee että ei lemmikkejä:(.. Muuten oisin ottanu kissan jo ajat sitten:)!

  VastaaPoista
 3. Voi että kun toinen on suloinen. Kävin perjantaina häntä katsomassa.. Talossa on 2 kissaa ja kumpaakaan ei näkynyt, joten tutustuminen oli vielä vähän kesken... Toivottavasti mekin pääsemme pian rapsuttamaan Wallua. On se sitten söpö! ! !

  VastaaPoista